Copyright © 2004-2021 www.hansstolk.com  All rights Reserved. 

 

       

 

 

* Maandag 4 Januari: Hanssie wenst bij deze iedereen  een goed, gelukkig maar vooral een gezond 2021.

 

 

* Maandag 4 Januari: U heeft lang niks nieuws gelezen hier, en ook lang gewacht tot ik eindelijk zou typen wat ik zou gaan doen met de website en omroepen.

Het omroepen was al op een laag pitje gezet, mede door mijn nieuwe werk en gezondheidsklachten, maar met de corona er overheen was het niks meer. Ook de website kon ik niet echt meer bijhouden vanwege mijn nieuwe werk, dit in dagdienst. En bij mijn nieuwe werkgever stond ik er alleen voor om al het zetwerk optijd klaar te krijgen, wat mij in het eerste jaar 180 over uren opleverde.

Maar ik heb een keuze gemaakt: Hanssie is per 1 Januari jl. gestopt met www.hansstolk.com.

 

Wat het omroep werk betreft, wil ik af en toe nog wel een wedstrijd omroepen als men verlegen zit om een omroeper. Maar ik ga er niet meer naar opzoek.

 

Bij deze wil ik alle rijders/rijdsters, sponsoren, clubs, volgers, en vrienden bedanken voor alle mooie jaren die ik heb gehad ik de bijna 20 jaar dat ik als omroeper bezig ben geweest in het crosswereldje. En ik heb het bijna altijd met veel plezier gedaan, ook de website bijhouden en verslagen typen voor de site als ook de diverse bladen.

Ik ben al de bovengenoemde personen en organisaties zeer dankbaar dat ik van clubcrossen tot GP's daar de omroeper mocht zijn.

 

Mijn speciale dank gaat hierbij dan naar Willem Hamstra, de helaas overleden Herman Hoff en de MC Vol Gas in Ermelo.

 

Ik had nog even zitten denken om een soort van afscheidswedstrijd te gaan omroepen maar i.v.m. de coronacrisis heb ik dit ook maar uit het hoofd gezet jammer genoeg.

 

 

        

 

* Dinsdag 3 April: Al heel wat jaren is Gerrit van Zoonen bezig om oude tv beelden over de motocross van videobanden op cd’s te zetten. Het betreft dan zowel tv uitzendingen van oa. Studio Sport, toen men nog motocross uitzond, de Heilige koe, Avro’s Sportpanorama enz. Maar ook John de Berk is een hot item bij Gerrit. Hij heeft al HEEL veel maar Gerrit is nog steeds opzoek naar MEER. Dus heeft U thuis nog oude video banden liggen met daarop motocross dan kunt U contact met Gerrit opnemen. Hij zal ze dan overzetten op CD voor U en houdt natuurlijk zelf ook een copy voor zijn verzameling. Hanssie weet persoonlijk dat het keurig gebeurt, en ondertussen ook al vele voormalige cross toppers. U kunt Gerrit bereiken via de mail: gvanzoonen@hetnet.nl of hem zoeken op facebook.

 

       

 

Ter info: Wat er ook op internet gepubliceerd is, dan nog mag men het niet ongevraagd gebruiken voor een andere of eigen website.
Ook de stukken die ik hier type vallen onder de auteursrechten cq. copyright,
HIER kunt U nalezen wat ik bedoel.

Copyright © 2004-2021 www.hansstolk.com  All rights Reserved.