Copyright © 2004-2019 www.hansstolk.com  All rights Reserved. 

 

     

 

* Zondag 10 Februari: Eerste Zijspan & Quad ONK Masters in St. Isidorushoeve Zondag 1 Maart as. Bron: www.hamc.nl en www.onk-motocross.nl bewerkt door Hanssie ©

 

"Er zijn in het jaar 2020 zeven ONK Sidecar Masters en elf ONK Quad Masters wedstrijden gepland. De opening is vroeg in het jaar en wel op Zondag 1 Maart as. en deze zal georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve, die graag weer een Zijspan en Quad wedstrijd wilde organiseren.  De organiserende club H.A.M.C. heeft al menige ONK wedstrijd georganiseerd in haar 54-jarige bestaan.

 

·         Maar liefst vijf ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 18 en 19 April as. de WK Zijspan competitie van start gaat in Oss, genoeg mogelijkheid voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden middels het ONK voor de start van het WK! De H.A.M.C. verwacht WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams die na de wintervoorbereiding in St. Isidorushoeve willen weten waar ze staan in deze eerste krachtmeting. Het belooft veel spektakel op 1 Maart a.s.

·         De Nederlandse Zijspan toprijders hebben allemaal een nieuwe bakkenist en hebben natuurlijk de nodige meters maken om aan elkaar te wennen. De Nederlandse kampioen Koen Hermans gaat in 2020 rijden met de Belgische bakkenist Glenn Janssens, Etienne Bax met Nicolas Musset, 10 voudig wereldkampioen Daniel Willemsen heeft zijn oude maatje Kaspar Stupelis gestrikt en Julian Veldman gaat rijden met de Tsjech Ondrej Cermak. Gert van Werven gaat net als vorig jaar rijden met Peter Beunk. Natuurlijk staan ook de Nationale kampioenen van 2019 Tim Levering/Sam Veldman aan de start voor hun eerste ONK en dat met hun jeugdige leeftijd.

·         Naast de zijspannen rijden ook de toppers in de Quad klasse in het Kötterbos voor de eerste punten van het ONK masters kampioenschap.  Bij deze quads ligt het kampioenschap helemaal open. Mike van Grinsven domineerde de laatste jaren maar vanwege hielspoor in zijn voeten is het onzeker of hij erbij kan zijn in St. Isidorushoeve. Mocht dit wel lukken dan heeft hij niet tot nauwelijks kunnen trainen en zal hij moeten proberen om de schade te beperken. Joe Maessen en Ricardo Phoelich hebben al eerder in hun carrière de titel gepakt en zijn rijders die de titel van Mike van Grinsven graag over zouden nemen. Ook Marc de Vries en Ruben van Lith zijn rijders waar rekening mee moet worden gehouden. De quad-klasse sluit uitstekend aan bij de zijspanklasse en de vierwielers staan garant voor spectaculaire manches, maar ook voor mooi driftwerk natuurlijk.

·         In het bijprogramma rijden de jeugdklassen NK Junior Zijspannen en NK Junior Quads, die hier ervaring op kunnen doen op het mooie circuit van de H.A.M.C.

·     Klik HIER voor een videopreview op de wedstrijd van St. Isidorushoeve met Daniel Willemsen en Etienne Bax.

 

Een overvol programma met rijders uit binnen- en buitenland staat deze Zondag garant voor veel kijkplezier en de H.A.M.C. zal zorgen voor een goed geprepareerd circuit en veel neven activiteiten voor de kinderen. In de tent is er muziek en een drankje voor een gezellige sfeer. Het circuit is bereikbaar vanaf de provinciale weg Goor-Haaksbergen (N347) en wordt in St. Isidorushoeve met borden aangegeven. U bent van harte welkom op Zondag 1 Maart a.s.! De trainingen beginnen om 09.00 uur en het starthek valt rond het middaguur voor de eerste keer. Entreeprijzen: tot 12 jaar gratis entree – jeugd van 13-17 jaar € 10,00 – boven de 18 jaar € 20,00.

·         Er kan overnacht worden door deelnemers van Zaterdag 29 Februari op Zondag 1 Maart, de kosten hiervoor zijn € 10 per voertuig. 

·         Voor aankomende rijders is het terrein Zaterdag open van 16.00-22.00 uur,dan gaat de poort dicht!

·         Zondagmorgen 1 Maart  moeten alle rijders eerst langs het secretariaat bij de hoofdingang voor hun kaarten.

·          Zondagmorgen is het secretariaat bij de hoofdingang geopend van 0.600 uur tot 14.00 uur.

·          Inschrijven 's morgens in de kantine van 07.30 uur tot 8.30 uur en niet bij het secretariaat.

Rijders worden verzocht om van de Goorsestraat en de borden aan te rijden en niet op de navigatie, dit i.v.m. de bocht naar het circuit."

 

 

 

* Zondag 10 Februari: 4-uurscross Mac. SEV Lochem Zaterdag 14 Maart as. op Gageldijk circuit. Bron: www.macsev.nl

 

"Als de weergoden het toe laten zullen wij op Zaterdag 14 Maart as. , daags voor de ONK Zijspan en Quad Masters, weer een 4-uurscross organiseren op het circuit aan de Gageldijk.

·         Er wordt gereden in teams van vier personen, waarvan maximaal 2 personen in het bezit mogen zijn van een startbewijs.

·         Er wordt gereden met solo motoren vanaf 125cc.

·          Inschrijven is alleen mogelijk met een team van vier rijders en één gecertificeerde baancommissaris.

·         Tijdens dit evenement is er plek voor maximaal 50 teams, inschrijving op volgorde van binnenkomst en vol = vol.

·         Het inschrijfgeld bedraagt € 80,- per team en dient direct via iDEAL te worden voldaan.

·         Indien de inschrijving vol is zullen wij het inschrijfgeld terug boeken.

·         Klik HIER voor meer informatie, en ook om in te schrijven.

Om het circuit op tijd klaar te krijgen hebben we veel vrijwilligers nodig met het onderhoud (29 Februari en 7 Maart) en de opbouw op Donderdag 12 en Vrijdag 13 Maart as. Dus mocht U nog wat tijd over hebben bent U van harte welkom om te komen helpen."

 

 

 

     

 

* Dinsdag 4 Februari: 2e Teampresentatie van Trutmans MX Challenge. Bron: MX Challenge Jeugdcross Team bewerkt door Hanssie © bewerkt door Hanssie ©

 

Zondag 2 Februari jl. vond voor de 2e keer de teampresentatie van het Trutmans MX Challenge Jeugdcross Team in Vriezenveen plaats.  De drijvende kracht achter dit Jeugd MX team is Dominique Tijhuis-Trutmans samen met zijn vrouw Tessa TijhuisTrutmans – Oude Avenhuis. Dominique kreeg 2 jaar geleden een herseninfarct  en kan sindsdien niet zelf meer crossen. Als uitlaatklep en afleiding, maar ook zeker als therapie, is hij samen met Tessa, waarmee hij nog maar pas is getrouwd, een cross team begonnen. En dan niet voor toppers maar voor beginnende jeugdcrossertjes. Want voor deze beginnende jeugd, waarvan de ouders vroeger niet zelf in het crosswereldje hebben geleefd, is alles vreemd en nieuw maar zeer weinig begeleiding. En ook bij deze jeugd zitten talentjes, maar dan moet men wel wegwijs gemaakt worden. Hoe dat in zijn werk gaat bij Dominique en Tessa met hun team kunt U lezen in de nieuwe uitgave van Noppennieuws no. 1. Hieronder kunt U een kort verslag lezen van de Teampresentatie, waarbij Hanssie helaas niet aanwezig kon zijn, geschreven door Tessa TijhuisTrutmans – Oude Avenhuis. Meer nieuws over dit team kunt U ook HIER lezen.

 

“Wat was het een fantastische dag. Eerst heerlijk gegeten met het gehele team en hun ouders bij het pannenkoekenhuis in Zenderen.  Vanaf daar werden de kinderen in 2 Porsches opgehaald om zo naar de teampresentatie te komen. Daar aangekomen werden ze onthaald door een erehaag van familie vrienden en sponsoren. Fantastisch.  

Nadat Tessa een vooraf woordje heeft gedaan waarin ze vooral het woord "kracht" centraal stelde, bedankte ze daarna de oprichter van Jopa, Johan Paus, die het team van Trutmans altijd heeft ondersteund. Johan is een blijft een belangrijk persoon in het leven van Dominique en Tessa.

Ook zo de personen Marcel Morsing en Henk Lenferink. Deze twee mensen staan ook achter het Trutmans MX Challenge Racing Team en nemen aankomend jaar niet alleen Kyro Donker 85cc GW onder hun hoede, maar ook Teunis Spijkerman 50cc en Denley Post 65cc KW. Samen gaan deze drie ONK Rijden en Kyro zal ook nog eens de Dutch Masters rijden.

Het was een zeer geslaagde middag/avond.

Dominique en Tessa Tijhuis Trutmans.”

 

 

 

     

 

* Maandag 3 Februari: NOPPENNIEUWS  1 - 2020. Bron: www.noppennieuws.nl bewerkt door Hanssie ©

 

"Vrijdag 31 Januari jl. is Noppennieuws 1, het eerste nummer van 2020 verschenen. Het blad viert dit jaar zelfs haar 25 jarig jubileum, destijds opgezet door Toon van Vliet en nu in handen van Eric Bulsink. Leest U HIER maar even in het kort hoe het in elkaar steekt.

·         In dit nummer kijken we uiteraard uitgebreid terug op de dramatische Dakar rally in Saoedi Arabië. Na 31 jaar won Honda de monsterrally weer eens. Ricky Brabec was daarbij ook meteen de eerste Amerikaanse winnaar. Zijn winst werd echter overschaduwd door de ernstige ongelukken van Paulo Goncalves en Edwin Straver. Naast het wedstrijdverslag kijken we ook terug naar de beginjaren van de Dakar rally, met prachtige foto’s uit de eerste jaren.

·         Ook blikken we in Noppennieuws 1 vooruit naar het naderende MXGP-seizoen: wie rijdt in 2020 wat, en waar? Er zijn immers nogal wat verschuivingen qua teams en rijders. Grote vraag is of de vele in 2019 geblesseerd geraakte toppers in 2020 weer topfit achter het starthek staan. En of MX2-wereldkampioen Jorge Prado, die overstapt naar de MXGP, de eerste MXGP op 1 maart in Groot-Brittannië haalt, aangezien hij bij een training in december al een been brak.

·         Ook in een openhartig interview met de nieuwe teambaas van het Monster Energy Yamaha Factory Racing in de MXGP, Louis Vosters, komt het blessurespook ter sprake. Het valt voor de rijders immers niet mee het hele jaar fit te blijven.

·         Verder zochten we de onbekende WESS extreme-wereldkampioen Manuel Lettenbichler in Bayern op, en reden we naar Nismes in het zuiden van België om eens kennis te maken met Antoine Magain, de beste enduro-rijder van de Benelux en nieuwbakken Sherco-fabrieksrijder. Ook bezochten we de KTM Motohall in Mattighofen en keken we bij HGS hoe topuitlaten gemaakt worden. We spraken met de KNMV over de vanggewas-problematiek die de offroad- en endurowereld in de houdgreep heeft, terwijl Ronald en Jeroen van Teijlingen uitleggen waarom je goed verzekerd moet zijn als je in het buitenland gaat rijden. Zoals bijvoorbeeld met de Catalunya-tour van Marcel Davids, waarvan we een leuk verslag maakten.

·         Tot slot gingen we op bezoek bij ‘man van staal’ Martin Schalkwijk, en reed onze trialtestrijder Randy Kerstjens op een natte winterdag met de nieuwe Montesa Cota 301RR viertakt, en vergeleek hem met de Vertigo Combat Vertical 250; twee supermoderne trialmotoren die beiden zijn uitgerust met benzine-injectie.

·         Aanvulling Hanssie: Er staat ook een mooi verslag over het Trutmans MX Challenge Jeugdcross Team in. Dit team is een combinatie van therapie en kennis overdragen voor de 28 jarige Dominique Tijhuis-Trutmans, die 2 jaar geleden plotseling door een herseninfarct werd getroffen. 

Noppennieuws 1 is dus vanaf Vrijdag 31 Januari jl. verkrijgbaar in de betere boekhandel en bladenkiosk; abonnees vinden hem dan in de brievenbus. Nog geen abonnee? Voor slechts € 26,50 per jaar mis je geen enkel nummer meer: kijk snel op www.noppennieuws.nl en wordt abonnee! "

 

   

 

* Maandag 3 Februari: De maand Januari is al weer voorbij, dat betekend dat het begin van het motocross seizoen 2020 ook met rasse schreden nadert. Hanssie is weer ff bezig geweest om de Wedstrijd data pagina bij te werken. Dit keer met de DMX data van de regio Midden en Zuid, van Noord heb ik ze helaas nog niet. Maar ook van enkele clubs heb ik hun openclub/beker wedstrijden ingevuld. Ik zal daar nog even mee doorgaan, en zodra ik het MON blad heb zal ik ook die kalender invullen.

Ook ben ik begonnen om mijn linkpagina weer een beetje update te maken, maar ook dat is een hoop werk, dus ff geduld aub.

 

 

     

 

* Woensdag 21 Januari: Update KNMV motocrosskalender 2020. Bron: www.knmv.nl.

 

"Er is een tweetal wijzigingen op de KNMV motocrosskalender 2020. Voor een openstaand ONK-weekend in maart is een organisator gevonden en bij de dames vervallen twee wedstrijden en komt daar één voor terug.

·         De wedstrijd van Zaterdag 21 Maart as. stond al gepland in de eerste versie van de kalender, maar een locatie was er nog niet. Wij zijn verheugd dat MC Delfcross uit Delfzijl , na een paar jaar afwezigheid, heeft ingestemd met de organisatie van een KNMV ONK motocrosswedstrijd. Alle ONK jeugdklassen staan ingedeeld op deze wedstrijddag en voor de ONK85cc GW en ONK125cc is het tevens een kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de eerste Dutch Masters of Motocross wedstrijd in Harfsen of 29 Maart.

·         ONK Women: Vanwege de onverwachte samenloop met een paar internationale wedstrijden zijn twee wedstrijden op de ONK Women-kalender komen te vervallen en is er één nieuwe wedstrijd toegevoegd. Het totaal aantal wedstrijden voor de ONK Women-klasse komt daarmee op vijf. De geplande wedstrijden in Gemert van 10 Mei en Lierop op 21 Juni gaan niet door. De nieuw toegevoegde wedstrijd is op Zaterdag 11 April in Oldebroek. Vrouwen die geen EK en/of WK rijden kunnen kosteloos een tweede Cup Motocrosslicentie aanvragen om zodoende meer KNMV competitiewedstrijden te kunnen rijden."

 

      

 

* Woensdag 25 December: Hanssie is op deze eerste kerstdag maar weer eens voor de laptop gaan zitten om de Wedstrijddata pagina voor het nieuwe seizoen 2020 in te gaan vullen. Dit is nog een heel karwei maar gelukkig heb ik wel even de tijd nu. Nou dat hele karwei viel dus hard mee want zoals U hieronder ook kunt lezen heeft de KNMV niet echt veel wedstrijden meer op de kalender staan. Ik heb het idee dat men bij de KNMV nog maar tot aan de Zwartecross wat wil doen en dan op hun louweren willen gaan rusten. Jammer voor de sport natuurlijk, maar het verleden heeft ook de organiserende clubs geleerd dat na de zomerstop de opkomst nog maar ZEER gering is. Dus rijders en rijdsters ook een beetje Uw eigen schuld zou ik zeggen. De MON kalender zal ik ook nog gaan plaatsen, maar pas als hij difinitief is want die was in de voorgaande jaren zeer uitgebreid. Ook heb ik al de Streek en UMX wedstrijden ingevuld net als wat speciale evenementen, neem maar snel een kijkje door HIER te klikken.

Verder zal ik me weer wat meer gaan toeleggen op het bijhouden van de website. Dus als U als organisatie iets vermeld wilt hebben op mijn website dan kunt U me mailen via postmaster@hansstolk.com.

 

* Woensdag 25 December: Nieuws van de Streekwedstrijden organisatie. Bron: www.streekwedstrijden.nl, bewerkt door Hanssie©

 

"Sinds 1977 wordt deze motocrosswedstrijdcyclus in de Achterhoek georganiseerd voor de leden van de organiserende verenigingen. Hieronder vindt U de veranderingen en wedstrijdschema voor het seizoen 2020

·         Nieuwe organisator: Verheugd zijn we met de nieuwe organisator CPWH, welke voor het eerst in 2020 een streekwedstrijd zal organiseren in Holterhoek (bij Eibergen).

·         Wijziging klassen 2020:

1.       Voor 2020 wordt de klasse 50cc toegevoegd.

2.       De klasse zijspannen komt te vervallen.

·         Wedstrijddata 2020: In 2020 worden de streekwedstrijden op de volgende data verreden:

1.       Zaterdag 28 Maart:  Holterhoek,

2.       Zaterdag 25 April:  Varsseveld,

3.       Zaterdag 27 Juni:  Lichtenvoorde,

4.       Zaterdag 12 September:  Halle en

5.       Zondag 27 September:  Hummelo."

 

 

 

* Woensdag 25 December: Hier is-ie dan: de KNMV Motocrosskalender voor 2020! Bron: www.knmv.nl.

 

"Je vindt ‘m door HIER te klikken, daar vindt je ook alle andere documenten voor komend seizoen. Hieronder lees je meer over de belangrijkste highlights voor het seizoen 2020:

·         ONK Sidecar & Quad Masters: Er zijn zeven ONK Sidecar Masters en elf ONK Quad Masters wedstrijden in 2020. De opening is vroeg in het jaar op zondag 1 maart en deze zal georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve, die graag weer een Zijspan en Quad wedstrijden wilden organiseren. Maar liefst vijf ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 18 en 19 April de WK Zijspan competitie van start gaat in Oss, genoeg mogelijkheid voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden middels het ONK voor de start van het WK! Op Hemelvaartsdag staat Rhenen op het programma en de grote finale wordt wederom op de zaterdag van het Zwarte Cross-festival verreden, op 18 Juli 2020. De quadrijders komen nog vier keer vaker in actie, in Oss en Lommel als bijprogramma van het WK Zijspan en in Geldermalsen en Varsseveld, alvorens zij ook de grote finale zullen rijden bij de het Zwarte Cross festival op Zaterdag 18 KJuli.

·         ONK Solo Motocross / Geen ‘Open kwalificatie’ op Zaterdag 28 Maart voor Dutch Masters of Motocross in Harfsen: Ook het ONK Solo Motocross gaat van start op Zondag 1 Maart, de ONK250cc en ONK500cc rijden dan hun eerste wedstrijd op het circuit ‘De Witte Ruysheuvel’ in Oss. Terug op de kalender dit jaar is MC de Wielewaal met een ONK Motocross wedstrijd in Reusel op 28 Juni 2020. Vanwege diverse internationale wedstrijden en het geringe aantal aanvragen van organisatoren voor wedstrijden na de zomerstop zal het gros van de wedstrijden voor de zomerstop georganiseerd worden, de ONK250 en ONK500 hebben daarmee reeds op 21 Juni laatste wedstrijd in Lierop. De ONK250cc en ONK500cc-klassen hebben in totaal 10 wedstrijden en het prijzengeld schema van dit jaar zal komend seizoen gehandhaafd blijven. Besloten is om de ONK wedstrijden voor de eerste Dutch Masters of Motocross in Harfsen te gebruiken als kwalificatie voor deelname in Harfsen. De reden hiervoor is dat inmiddels bekend is geworden dat er in hetzelfde weekend ook andere Internationale competities van start gaan en het aannemelijk is dat er niet dusdanig veel rijders zullen inschrijven en het daarmee overbodig is om op de zaterdag een open kwalificatie te organiseren.

·         Prijzengeldschema’s Dutch Masters of Motocross, ONK Sidecar & Quad Masters en ONK250cc & ONK500cc:  De prijzengeldschema’s voor de diverse KNMV competities zijn ook bekend. Voor de Dutch Masters of Motocross en ONK Sidecar & Quad Masters competities zal er komend seizoen niet langer een bonus aan het eind worden uitgekeerd, gekozen is om het prijzengeld per manche te verhogen. Voor het ONK250cc en ONK500cc blijft het schema onveranderd ten opzichte van 2019.

·         ONK Women.: Komend seizoen is er een ONK Women klasse binnen de KNMV competitie en om ervoor te zorgen dat ook alle top rijdsters het ONK kunnen rijden is er gekozen om rekening te houden met de WK en EK kalenders. Er staan komend seizoen zes ONK Women-wedstrijden op de kalender en we hopen erop dat zoveel mogelijk vrouwen de competitie zullen gaan rijden. Om rijdsters die niet internationaal actief zijn de mogelijkheid te geven meer dan zes wedstrijden te rijden mogen zij, naast het ONK Women, kosteloos een tweede KNMV motocross Cup-licentie aan te vragen voor de dagen dat het ONK Women niet rijdt.

·         Toevoeging elektrisch aangedreven ONK Jeugdklassen:  Met ingang van seizoen 2020 is het mogelijk om met elektrisch aangedreven machines deel te nemen in de ONK Jeugd Motocross klassen (50cc t/m 85cc). De machine dient op alle andere punten te voldoen aan het technisch reglement. Voor deelname in een specifieke jeugdklasse dient een elektrisch aangedreven machine altijd te voldoen aan de wielmaten van de betreffende klassen.

·         Cup Veteranen & Cup 125cc rijden samen:  Ook nieuw op de kalender komend seizoen is de Cup Veteranen-klasse. Er is gekozen om de Cup Veteranen op de wedstrijden samen te laten rijden met de Cup 125. Gezien het aantal rijders per klasse kan dit in één groep verreden worden en zo ontstaat meer ruimte in het tijdschema. De Cup Veteranen en Cup 125cc hebben in totaal tien wedstrijden.

·         NK Zijspan en Quadklassen:  Het NK Zijspan en NK Quads hebben elk elf wedstrijden op de planning staan, zij trappen het spits af op 15 Maart in Lochem. Het NK Zijspan staat wederom ingedeeld op de Zaterdagen als bijprogramma van de WK Zijspanwedstrijden in Oss en Lommel en de top vijftien kan zich aanmelden voor deelname aan het ONK Sidecar Masters in Rhenen op 21 Mei. De jeugdklassen Quads en Zijspannen staan met negen wedstrijden op prachtige circuits op de kalender. Dat is er één meer dan afgelopen seizoen. De verwachting is dat de jeugdklassen doorgroeien in aantal deelnemers en daarmee een vaste waarde blijven in de complete KNMV Motocrosskalender."

 

     

 

* Maandag 19 Augustus: Sorry mensen maar ik kom dus echt niet meer toe aan mijn website. Ik zal de komende tijd mij gaan bezinnen wat ik er nog mee wil.

 

     

 

* Dinsdag 3 April: Al heel wat jaren is Gerrit van Zoonen bezig om oude tv beelden over de motocross van videobanden op cd’s te zetten. Het betreft dan zowel tv uitzendingen van oa. Studio Sport, toen men nog motocross uitzond, de Heilige koe, Avro’s Sportpanorama enz. Maar ook John de Berk is een hot item bij Gerrit. Hij heeft al HEEL veel maar Gerrit is nog steeds opzoek naar MEER. Dus heeft U thuis nog oude video banden liggen met daarop motocross dan kunt U contact met Gerrit opnemen. Hij zal ze dan overzetten op CD voor U en houdt natuurlijk zelf ook een copy voor zijn verzameling. Hanssie weet persoonlijk dat het keurig gebeurt, en ondertussen ook al vele voormalige cross toppers. U kunt Gerrit bereiken via de mail: gvanzoonen@hetnet.nl of hem zoeken op facebook.

 

* Dinsdag 3 April: Lock Alarm, sloten met een alarm functie. Persbericht van: www.mxn.nl.

 

"Beveiliging van uw kostbare spullen is vaak geen eenvoudige zaak. De producten van Lockalarm helpen u hierbij, doordat uw bezit niet alleen beschermd wordt door een degelijk slot, maar ook door een oorverdovende sirene. De mogelijkheid van het afgaan van een alarm heeft voor de meeste potentiële dieven een zodanig afschrikkend effect, dat men zich wel twee maal zal bedenken. Om deze reden, dus juist om te voorkomen, dat men probeert om het kabelslot te vernielen, is op alle producten van Lockalarm duidelijk aangegeven, dat bij sabotage een zeer luide sirene zal afgaan.

·         De toegevoegde waarde van een slot met alarm is dus tweeërlei: ten eerste zal het veel dieven ervan weerhouden om door te zetten en ten tweede zullen, in het geval dat het alarm toch afgaat, u of anderen gewaarschuwd worden, zodat tijdig kan worden ingegrepen. Aangetoond is, dat geluid het meest effectieve middel ter afschrikking is. Niemand gaat aan de haal met een object, die lawaai maakt. Een dief zal in alle gevallen willen vermijden, dat er aandacht getrokken wordt en zal in veel gevallen het met een geluidssirene beveiligde object laten voor wat het is en op zoek gaan naar een eenvoudiger te bemachtigen object.

De Lock Alarm sloten zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw motor, aanhangwagen, aggregaat en andere kostbaarheden. Kijk voor meer informatie op onze website:  http://www.mxn.nl/assortiment/accessories/lock-alarm.ht De producten van Lock Alarm zijn te verkrijgen bij uw dealer."

 

 

* Dinsdag 3 April: Hanssie kreeg laatst een mailtje van Mr. Motocrossadvies Jan Müller met de vraag of ik meer info had over de crosscarriere van Dinand Zijstra. Tja ik moest Jan helaas teleurstellen want dat wat ik nog wist dat had hij natuurlijk allang opgespoord her en der. Maar de reden waarom Jan dit wilde weten is dat hij gegevens verzameld van vele rijders en die dan in een soort van enceclopedievan de cross stopt en het op het internet zet. Tja Hanssie dus even gekeken en waarempel ik trof een zeer mooi overzicht aan en na wat verder klikken werd ik stil van verbazing. Wat een werk en tijd heeft Jan er in gestopt zeg en wat veel rijders heeft hij al benoemd. Maar Jan is natuurlijk nog op zoek naar verschillende foto's als ook wetenswaardigheden over verschillende rijders. Neemt U zelf maar eens een kijkje in Jan's wereld, gewoon HIER klikken. 

 

     

 

Ter info: Wat er ook op internet gepubliceerd is, dan nog mag men het niet ongevraagd gebruiken voor een andere of eigen website.
Ook de stukken die ik hier type vallen onder de auteursrechten cq. copyright,
HIER kunt U nalezen wat ik bedoel.

Copyright © 2004-2018 www.hansstolk.com  All rights Reserved.